Waarom voor ons kiezen?


 ERVARING EN KWALITEIT

Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn onze belangrijkste troeven, en ze worden gegarandeerd door meer dan 30 jaar ervaring.
Deze ervaring toont zich niet enkel in het eindproduct, maar in elke stap van het hele productieproces. De materialen die we gebruiken voldoen niet enkel aan de hoogste Europese normen, maar worden voor gebruik bijkomend getest om een optimaal resultaat te garanderen. De behandeling (warmbad verzinken of metalliseren) garandeert een bescherming tegen roest, en de afwerking (een ovengebakken poedercoating) geeft een poort de uitstraling die past bij zo’n hoogwaardig product.

 DIVERSITEIT EN INNOVATIE

Een uitgebreid gamma zorgt ervoor dat iedereen zijn gading kan vinden. Poorten en hekwerken, in alle mogelijke uitvoeringen, en dat in zes verschillende stijlen en bijna 80 verschillende modellen.
Of carports en overkappingen in verschillende variaties. En voor onze trouwe viervoeters is er een volledig aanbod van hondenrennen en paardenstallen.
Ondanks deze zo al grote keuze streven wij ernaar om elk jaar nieuwe producten of modellen toe te voegen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

 EEN LOKAAL PRODUCT

We zijn een Limburgs bedrijf, en zijn daar trots op. Wij verkopen geen producten die gemaakt zijn ergens in een schimmige fabriek, ver weg van hier. De productie gebeurt allemaal in eigen huis, in
onze fabriek in Molenbeersel, en dat nu al meer dan 30 jaar. Ook het verzinken en poedercoaten gebeurt in Limburg. Een lokaal product als garantie voor topkwaliteit.

 PARTNERS

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden wij u ook enkele producten aan die we niet zelf vervaardigen. Maar ook daar weigeren we in te boeten aan kwaliteit en kiezen enkel voor betrouwbare Europese partners. Zoals Hörmann voor de garagepoorten en Dessol voor de luifels en screens.

Wie zijn wij?

Sane collage

Wij zijn een familiebedrijf van de tweede generatie, stevig verankerd in de regio.

Al meer dan 30 jaar doen we ons best om een goed en eerlijk product te maken, tegen een correcte prijs.

En wij doen het vooral samen. De lassers die alles maken, de buitendienst die alles met de grootste zorg verpakt, de chauffeur die alles onberispelijk aflevert, de plaatsingsploegen die met hun schat aan ervaring alles perfect installeren, de productieleider, de planner, de verkopers, samen doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Elke dag.

"Kwaliteit voor eens en altijd"

Partners

Client
Client